'The Suicide Squad' is de beste film ooit van James Gunn

'The Suicide Squad' is de beste film ooit van James Gunn

Dat vindt een van de hoofdrolspelers, acteur Joel Kinnaman.

De verwachtingen rond The Suicide Squad zijn behoorlijk hooggespannen. De film is geregisseerd door James Gunn en moet de films nieuw leven in blazen. Acteur Joel Kinnaman, die de rol van Rick Flagg weer speelt, kijkt ernaar uit om de film aan ons te kunnen laten zien.

Volgens Kinnaman is het een gestoorde film, maar ook verreweg de beste van James Gunn. Dat belooft dus wat!

Helemaal gestoord
"We hebben hem een paar dagen geleden gezien," begon Kinnaman. "Het is echt verreweg de beste film van James Gunn tot nu toe. Hij gaat echt naar een heel ander niveau. Het is echt een gestoorde film."

"Tegelijk was het ook heel erg de film waarvan ik vanaf het begin dacht dat we hem gingen maken, omdat de visie vanaf het begin zo duidelijk was. Terwijl we hem opnamen, was het zo duidelijk wat we aan het doen waren. Hij is zo onderhoudend. Ik ben natuurlijk hopeloos bevooroordeeld, maar ik vond het een van de leukste films die ik ooit gezien heb. Van A tot Z zit hij zo goed in elkaar, met zo'n drive en komische timing. Hij is echt constant grappig en ook nog eens moeiteloos."

Volgens Kinnaman heeft de film, die vanaf augustus te zien is, ook behoorlijk "schokkende en gore momenten, maar die zijn heel komisch. Tegen het einde is het helemaal normaal om te zien dat een gigantische haai op een mensenhoofd staat te kauwen met wat mensen ernaast. Als je een uur en vijftig minuten onderweg bent, voelt dat helemaal normaal."

NieuwsFilm

meest populair