Opvallende nieuwkomer in 'The Matrix 4' op complete castlist

Opvallende nieuwkomer in 'The Matrix 4' op complete castlist

Ook actrice Christina Ricci eind dit jaar in de nieuwe Matrix-film.

Alweer even geleden werden de opnames voor de vierde Matrix-film afgerond door regisseur Lana Wachowski. De film bevat naast een aantal bekende namen uit de eerste films ook een groot aantal nieuwkomers.

Via de complete castlist van The Matrix 4 - via Collider - wordt nu duidelijk dat de cast nog een verrassing voor ons heeft. Niemand minder dan actrice Christina Ricci heeft in de film een "Top Secret"-rol. Ricci ken je mogelijk uit de horrorfilms Sleepy Hollow en After.Life.

Complete castlist The Matrix 4
Terugkerende namen in The Matrix 4 zijn Keanu Reeves (Neo), Carrie Ann-Moss (Trinity), Jada Pinkett-Smith (Niobe), Daniel Bernhardt (Agent Johnson) en Lambert Wilson (The Merovingian) en er zijn ook heel wat nieuwe personages van uiteraard heel wat nieuwkomers.

Die nieuwkomers zijn onder meer Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra en Jonathan Groff.

The Matrix 4 staat gepland voor 22 december 2021 en naar verwachting zal de film dan ook gelijk digitaal beschikbaar zijn op HBO Max. Hopelijk voor het Nederlandse publiek zijn de bioscopen dan gewoon open en/of is HBO Max dan ook hier beschikbaar.

NieuwsFilm

meest populair