'Loki' van Marvel Studios: De moeite van het kijken waard?

'Loki' van Marvel Studios: De moeite van het kijken waard?

Check hier de eerste reacties op Loki van Marvel Studios.

De eerste reacties op sociale media op de serie Loki zijn te zien. En die schetsen een duidelijk beeld van wat we mogen verwachten van de nieuwe serie van Marvel Studios op Disney+. Het lijkt erop dat ook deze nieuwe toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe erg goed bevalt.

Dat is geen gemakkelijke prestatie, vooral niet na WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier, twee volstrekt unieke series. Maar als de eerste reacties een indicatie kunnen zijn, dan is dit de beste toevoeging aan het filmuniversum van Marvel Studios tot nu toe.

De eerste reacties
Zoals altijd doen we een greep uit de reacties die op sociale media zijn verschenen op de serie. Komende dinsdag kan je de recensies verwachten, want die dag vervalt het embargo op het publiceren van de daadwerkelijke recensies.

Uiteraard kan je ook van ons weer een artikel verwachten met de belangrijkste ontwikkelingen van de serie.



Loki speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame en laat zien hoe de God of Mischief, die ontkwam met de Tesseract, belandt bij de bureaucratische TVA (Time Variance Authority). Die geeft hem een keuze: of je helpt de tijdlijn opruimen, of je wordt uit het bestaan verwijderd.

Die kans grijpt Loki natuurlijk met beide handen. Waar dat allemaal toe leidt zullen we de komende zes weken elke woensdag kunnen zien.

NieuwsFilm

meest populair