Robert Pattinsons Batman heeft mogelijk zijn eigen Superman

Robert Pattinsons Batman heeft mogelijk zijn eigen Superman

Warner Bros. zou er mogelijk voor kiezen om een nieuwe versie van Superman te laten debuteren in het universum van The Batman.

Warner Bros. komt met twee nieuwe versies van Batman en Superman. Voor de rol van Batman is Robert Pattinson gecast en intussen zoekt men naar een acteur die de eerste zwarte Superman kan spelen. Maar naast hem zoekt men nòg een Superman!?

Sinds we weten dat Warner Bros. zoekt naar een nieuwe Superman, heerst de vraag of de twee DC-iconen weer eens samen in beeld te zien zullen zijn. En natuurlijk is het onvermijdelijk dat de twee elkaar weer gaan zien.

Nieuwe Superman
Geekosity stelt dat het idee is dat het universum van Pattinsons The Batman een eigen Superman krijgt. Het gaat dus niet om de Superman die we straks leren kennen in de Elseworlds-film van J.J. Abrams en Ta-Nehisi Coates.

De gedachte is dat de film van Pattinson zich afspeelt op Earth-2 van het multiversum van DC Comics. In die wereld (in de comics in elk geval) is Clark Kent dood en heeft Val-Zod de cape van Superman overgenomen.

Mogelijk krijgen we dus nog een nieuwe versie van Superman te zien; eentje die bestaat in de behoorlijk duistere realiteit van de Batman van Pattinson. Hopelijk weet men al die versies goed te scheiden en blijft het allemaal ook te volgen.

NieuwsFilm

meest populair