'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' onthult een nieuwe foto van zijn held

'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' onthult een nieuwe foto van zijn held

Check hier weer een nieuw beeld van Shang-Chi!

Marvel-held Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings heeft een gewoon kloffie aan op een nieuwe foto van de film. Die werd vrijgegeven via Empire Magazine.

Regisseur Destin Daniel Cretton sprak met Empire Magazine over zijn plannen met de held en deelde dus ook een nieuwe foto. Volgens Cretton was authenticiteit het belangrijkste voor hem tijdens het opbouwen van de film.

Shang-Chi-foto
"Authenticiteit, respect en het genre blijven eren waren vanaf dag één het hoofddoel. Er zit choreografie in die doet denken aan Crouching Tiger, Hidden Dragon en andere vechtscènes die doen denken aan Jackie Chan. En we hadden op de set ook choreografen uit China die echt een paar prachtige wuxia-gevechten hebben helpen maken," aldus Cretton.

"Voor ons was het vanaf het begin belangrijk om de eerste Aziatisch-Amerikaanse superheld van het MCU ook echt een superheld te laten zijn. Weer wilden dat hij een gelijke was aan de andere superhelden en niet alleen een meester in kung fu. Shang-Chi is een buitengewone martial artist, maar ook veel meer dan dat."

Check hier de foto:



NieuwsFilm

meest populair