IJskoude clip uit 'The Ice Road' met Liam Neeson is erg spannend

IJskoude clip uit 'The Ice Road' met Liam Neeson is erg spannend

Een Netflix-film, maar toch ook weer niet...

Op de eerste dag van de Geeked Week van Netflix is er een clip verschenen uit de actiethriller The Ice Road met wraakheld Liam Neeson. Het is een wat opvallende release. De film werd namelijk voor $18 miljoen gekocht door Netflix, maar wordt alleen in de States op de streamingdienst gezet.

De internationale rechten liggen namelijk niet in handen van Netflix en dat betekent dat de film in Nederland waarschijnlijk gewoon in de bioscoop verschijnt. Dit was ook voor de States het oorspronkelijke plan.

Eerste clip uit The Ice Road
De clip uit de film van regisseur Jonathan Hensleigh zullen we je uiteraard niet onthouden. In de States verschijnt The Ice Road op 25 juni op Netflix en waarschijnlijk vanaf 12 augustus draait de ijskoude actiethriller in de Nederlandse bioscopen.


In The Ice Road, met ook rollen voor Laurence Fishburne, Holt McCallany en Amber Midthunder, stort een afgelegen diamantmijn in de noordelijke regio's van Canada in elkaar. Het is aan een ijsduiker om een onmogelijke reddingsmissie te leiden, die zijn team over een bevroren oceaan brengt om de gevangen mijnwerkers te redden. Hieronder de eerdere trailer.


Netflix Geeked Week
Deze hele week verschijnen er allerlei nieuwtjes over films en series die komende maanden op Netflix gaan verschijnen. Uiteraard met de nodige (eerste) beelden. De nieuwtjes over series vind je uiteraard op SerieTotaal.nl. Wat betreft de films zagen we al:

>> eerste beelden uit The Last Mercenary met Jean-Claude Van Damme
>> een aantal foto's uit Sweet Girl met Jason Momoa
>> de verschijningsdatum voor Kate met Mary Elizabeth Winstead
>> de trailer voor Blood Red Sky

NieuwsFilm

meest populair