'Narcos'-acteur lijkt Namor te gaan spelen in 'Black Panther: Wakanda Forever'

'Narcos'-acteur lijkt Namor te gaan spelen in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Tenoch Huerta wordt genoemd voor de rol als de Aquaman van Marvel.

Al jaren willen fans dat het personage Namor the Sub-Mariner debuteert in het Marvel Cinematic Universe. Maar nog steeds lijkt zijn komst ver weg. Nu is er het gerucht dat de schurk zijn opwachting gaat maken in Black Panther: Wakanda Forever.

Het personage Namor - de Aquaman van Marvel - werd al eerder gelinkt aan Black Panther 2, aangezien in de strips van Marvel ook een confrontatie is geweest tussen Wakanda en Atlantis. Nu wordt acteur Tenoch Huerta aan de rol gekoppeld.

Namor in Black Panther: Wakanda Forever?
Huerta is onder meer bekend uit de Netflix-serie Narcos: Mexico en de film The Forever Purge en hij werd eind verleden jaar al met Wakanda Forever in verband gebracht. Nu meent The Illuminerdi dat het gaat om de Namor-rol.

Volgens The Illuminerdi wordt er op dit moment gezocht naar de acteurs die de rollen moeten gaan spelen van Namora en Cadmael, eveneens zee-strijders. Overigens moest Namor the Sub-Mariner al in Black Panther uit 2018 zijn debuut maken, maar dat plan werd geschrapt.

In Avengers: Endgame werd er tijdens een gesprekje tussen Black Widow en Okoye verwezen naar Namor. Ze spraken over een aardbeving in de oceaan.

Ryan Cooglers Black Panther: Wakanda Forever staat op dit moment gepland voor 8 juli 2022.



NieuwsFilm

meest populair