'The Matrix 4'-ster over bijzonder intense fysieke training voor de film

'The Matrix 4'-ster over bijzonder intense fysieke training voor de film

Jessica Yu Li Henwick over de fysieke training die ze moest ondergaan voor de opnames van The Matrix 4.

Tijdens een nieuw interview vertelde actrice Jessica Yu Li Henwick over de voorbereidingen die ze moest treffen voor The Matrix 4. Het blijkt dat de training behoorlijk intens was.

In 1999 werd de Matrix-franchise gelanceerd. De eerste filmtrilogie staat bekend om z'n actie die in veel opzichten baanbrekend was. De lat ligt dan ook hoog voor de vierde film.

Intense training
Tijdens een interview met Empire Online vertelde Henwick dat ze intense fysieke training moest ondergaan voor de opnames van de vechtscènes. Hoewel ze niet zeker weet wat allemaal in de film te zien zal zijn, "trainde ik maandenlang elke dag".

Hoewel ze dat prima vindt, bleek dat een aantal van de castleden "helemaal niets fysieks" mocht doen, waardoor ze "erg verdrietig" waren.

"Ik heb nog geen versie van de film gezien, dus ik weet niet wat er in zit en wat niet. Maar ik heb maandenlang elke dag moeten trainen. Er waren een aantal castleden die helemaal niets fysieks hoefden te doen en zij waren echt verdrietig. Hoe kan je in The Matrix zitten en niets van al dat goeds mogen doen?"

NieuwsFilm

meest populair