Zo klinkt de stem van Zendaya als Lola Bunny in 'Space Jam 2: A New Legacy'

Zo klinkt de stem van Zendaya als Lola Bunny in 'Space Jam 2: A New Legacy'

Passend of een complete mismatch?

Een nieuwe video van ESPN over Space Jam 2: A New Legacy biedt een eerste glimp op het stemgeluid van Zendaya (Spider-Man: No Way Home) als het personage Lola Bunny.

De 24-jarige Zendaya trad in april toe tot de cast met onder andere NBA-speler LeBron James in de hoofdrol als opvolger van Michael Jordan.

Hoewel van veel veteraan stemacteurs wordt verwacht dat ze hun karakter opnieuw zullen inspreken, krijgt Lola Bunny dus een frisse update.

In een Youtube-video getiteld The Bunny & The Goat worden zowel de Looney Tunes als de makers geïnterviewd en horen we het vrouwelijke konijn voor het eerst praten (luister hieronder vanaf 1:42):


De film wordt geen regelrecht vervolg op of reboot van het origineel. In het verhaal zitten LeBron James en zijn zoon gevangen in ServerVerse, een contentbibliotheek van Warner Bros. die wordt geregeerd door een rouge A.I. genaamd AI-G Rhythm (stem: Don Cheadle).

Om zijn zoon te redden en veilig naar huis terug te kunnen keren, moet James samenwerken met de bende ongedisciplineerde Looney Tunes om een ​​basketbalwedstrijd te winnen tegen de gedigitaliseerde kampioenen van AI-G, bekend als de Goon Squad.

NieuwsFilm

meest populair