Video

Netflix zet 'Army of the Dead: The Vader Cut' online

Check de nieuwe aflevering van Netflix Dreams op FT.

door Bram de Groot om 11:42 in Video
Afgelopen maand verscheen op Netflix de zombiefilm Army of the Dead en deze film van Zack Snyder moet de start zijn van een steeds groter wordend zombie-universum op de streamingdienst.

In Netflix Dreams valt een kijker in slaap tijdens het kijken naar Netflix. Hij maakt in zijn droom een eigen avontuur mee in de wereld van de content waar hij naar zat te kijken. Eerder gingen al de series Cobra Kai en The Umbrella Academy door de spoof-molen.

Army of the Dead: The Vader Cut
Nu is er ook Army of the Dead: The Vader Cut, de derde aflevering in de Netflix Dreams-afleveringen. In de afleveringen die verscheen tijdens Geeked Week van Netflix zie je rollen van King Vader, Hardstop Lucas, Irving Lambert, Kali Scott en Levi B. Foster.Nog meer Army of the Dead
In de Army of the Dead-reeks verschijnt na de eerste film ook de prequelfilm Army of Thieves - waarschijnlijk in 2021 - en de animatieserie Army of the Dead: Lost Vegas. Er zal ongetwijfeld ook een vervolg op Army of the Dead moet komen.Netflix Geeked Week
Deze hele week verschijnen er allerlei nieuwtjes over films en series die komende maanden op Netflix gaan verschijnen. Uiteraard met de nodige (eerste) beelden. De nieuwtjes over series vind je uiteraard op SerieTotaal.nl. Wat betreft de films zagen we al:

>> eerste beelden uit The Last Mercenary met Jean-Claude Van Damme
>> een aantal foto's uit Sweet Girl met Jason Momoa
>> de verschijningsdatum voor Kate met Mary Elizabeth Winstead
>> de trailer voor Blood Red Sky
>> Eerste clip uit The Ice Road met Liam Neeson


0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair