James Gunn start met creatiever deel van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

James Gunn start met creatiever deel van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Langzaam maar zeker komt Vol. 3 tot leven.

In 2014 werden we verrast door de Marvel scifi-actiekomedie Guardians of the Galaxy. Na het drukkere tweede deel keken de fans uit naar het derde deel waarin vooral het verhaal van Star-Lord afgerond zou moeten worden volgens regisseur James Gunn.

Dat derde deel moest in 2020 verschijnen als onderdeel van de start van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. Nu staat Guardians of the Galaxy Vol. 3 gepland voor 5 mei 2023 en er is al heel wat werk verricht door Gunn en zijn crew.

Script klaar, storyboards in de maak
"Ik moest er echt om lachen elke keer als Kurt het zei, net als Rocket die achteraf verdrietig zijn gezicht aanraakt, zich afvragend of het echt de vorm van een driehoek heeft. Op dit moment teken ik de storyboards voor Vol. 3 en het is goed om herinnerd te worden aan deze vermakelijke momenten," schrijft Gunn op Twitter in een antwoord op een opmerking van Alexander Vlahos.



Los van het vermakelijke Twitter-onderonsje wordt duidelijk dat Gunn dus verder opbouwt naar de productiefase van Vol. 3, die vermoedelijk eind 2021 start. In de film keren alle "a-holes" ongetwijfeld terug en de grote vraag is of we dan eindelijk Adam Warlock krijgen te zien.



NieuwsFilm

meest populair