Eerste ongeluk op de set van 'Indiana Jones 5' al een feit

Eerste ongeluk op de set van 'Indiana Jones 5' al een feit

Motorfiets aan diggelen. Gelukkig was het een ervaren stuntman en niet Harrison Ford...

Eerder al kwamen er foto's voorbij van Indiana Jones 5 waarop stuntmannen waren te zien met gezichtsmaskers van een jonge Harrison Ford.

En één van die stuntmannen heeft onlangs een ongeluk gehad tijdens het uitvoeren van een motorstunt op de set in North Yorkshire in Engeland.

De stuntman moest uiteraard de avonturier, gespeeld door Ford, voorstellen tijdens een spectaculaire achtervolging toen hij van de motorfiets viel.

Het crewlid is ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken en leek ongedeerd. Het voertuig is echter total loss en ook het gezichtsmasker van Ford heeft de crash niet overleefd, maar dat is altijd nog beter dan Ford zelf natuurlijk!

Onheilspellend vooruitzicht?
De opnames hebben hierdoor een kleine vertraging opgelopen. Ford was niet aanwezig tijdens de shoot, hoewel hij al wel is gespot in de buurt van Pinewood Studio's.

De bemanning is momenteel bezig om een deel van de Moors Railway om te toveren met een vermomde nazi-stoomtrein. Hetzelfde treinspoor werd onlangs nog gebruikt voor Mission: Impossible 7.

NieuwsFilm

meest populair