'Indiana Jones'-actrice ziet prequel rond haar personage helemaal zitten

'Indiana Jones'-actrice ziet prequel rond haar personage helemaal zitten

Karen Allen is al helemaal blij met het idee van een Indiana Jones-prequel.

Fans ontmoetten Indiana Jones veertig jaar geleden in Raiders of the Lost Ark. Intussen is Harrison Ford druk bezig met de opnames van zijn vijfde film, en los daarvan hadden we in de jaren negentig nog een serie rond het personage.

Die serie dook in de jonge jaren van Indiana Jones. Maar wat nou als er nog meer prequels aan zitten te komen? Wat actrice Karen Allen betreft, die de rol van Marion Ravenwood speelde, neemt een jongere actrice haar rol over om in een prequelfilm te spelen.

Marion Ravenhood-film
"Ik moet echt nadenken wie ik goed zou vinden voor de rol van een jonge Marion. Het zou wel heel tof kunnen zijn," vertelde Allen aan ComicBook.com.

"Ik zou het geweldig vinden om Marion te zien tegen de tijd dat ze Indiana Jones ontmoet, toen zij 16 jaar oud was. Dat zou echt interessant kunnen zijn. Haar geschiedenis bij de Raven Bar, toen haar vader nog leefde en hoe dat verder ging. En hoe de drankwedstrijd ontstond, en ze dat ongelofelijke uithoudingsvermogen ontwikkelde. Dat zou fantastisch zijn."

De laatste keer dat we Marion zagen was in Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Die film eindigde ermee dat Indiana en Marion trouwden. Wie weet keert ze dus ook terug in de vijfde film.

NieuwsFilm

meest populair