Algemeen

Gaat de stoere John Wick het opnemen tegen "Pennywise"?

Bill Skarsgård is in onderhandeling voor 'Chapter 4'...

door Arjen Rooseboom om 11:34 in Algemeen
Acteur Bill Skarsgård (30) heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk in de kijkers weten te spelen dankzij zijn vertolking van horrorclown Pennywise in het tweeluik IT (2017/2019).

Nu lijkt hij klaar voor wat het wat meer grovere schiet- en vechtwerk, aangezien hij volgens COLLIDER in gesprek is voor een rol in het aankomende John Wick - Chapter 4.

Hoewel we nog niet weten wat het aandeel van Skarsgård zal zijn, weten we al wel dat Donnie Yen een oude vriend van Keanu Reeves' huurmoordenaar speelt die dezelfde vijanden deelt als Baba Yaga. Wellicht dat Skarsgård een van hen wordt...

Pre-Productie
Regisseur Chad Stahelski keert terug achter de camera, terwijl Shay Hatten en Micahel Finch het script voor hun rekening nemen.

Begin april werd Reeves al gespot om te beginnen met de opnames van de nog steeds in populariteit groeiende actiefranchise, want naast Chapter 4 is het de bedoeling dat er ook nog een Chapter 5 gaat verschijnen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Zembo

Avatar

Even een vraagje aan het projectteam van deze site. Waarom vermelden jullie gewoon de naam van de acteur niet? Menig bezoeker op deze site is een film buff en is bekend met de acteur namen. Google is bovendien eventueel een hulpmiddel. Misschien zeur ik momenteel. Ik erger me er wel aan een beetje. Iron man te zien in film x,y of z. Captain America zegt ja tegen rol in huppedupup enz.

Pronk47

Avatar

@Zembo
Dat lijkt mijn nog mijn nogal logisch,voor de click-baites als ja meteen de naam noemt dat hoef je inwesen niet te kijken.

Pronk47

Avatar

@Zembo
Dat lijkt mijn nog mijn nogal logisch,voor de click-baites als ja meteen de naam noemt dat hoef je inwesen niet te kijken.

NieuwsFilm

meest populair