Algemeen

Oud en nieuw op foto's 'Ghostbusters: Afterlife'

De officieel derde film in de reeks.

door Bram de Groot om 13:30 in Algemeen
In december 2019 - toen corona nog niet bestond - zagen we al de eerste trailer voor de vierde Ghostbusters-film Ghostbusters: Afterlife. Toen wisten we niet dat de film pas zo'n anderhalf jaar later dan gepland in de bioscopen te zien zal zijn.

Nu komt november 2021 steeds wat dichterbij en dat betekent dat we ook weer wat meer te zien en horen krijgen over de film die de wisselend ontvangen vrouwelijke versie uit 2016 moet doen vergeten.

Nieuwe foto's Ghostbusters: Afterlife
In Afterlife zijn er rollen voor de meeste acteurs uit de originele films en nieuwkomers zijn Paul Rudd (Mr. Grooberson), Finn Wolfhard (Trevor), Mckenna Grace (Phoebe), Celeste O'Connor (Lucky) en Logan Kim (Podcast). Hieronder zie je drie nieuwe foto's en een flits uit de film met nieuwe personages, maar ook de herkenbare Ecto-1.
Passing the Proton Pack
Hieronder zie je een video die start met regisseur Jason Reitman en zijn vader, tevens producent Ivan Reitman. De laatste was verantwoordelijk voor de regie van Ghostbusters (1984) en Ghostbusters II (1989). Ghostbusters: Afterlife -of Ghostbusters: Legacy - staat nu gepland voor 11 november 2021.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair