Nieuwe 'The Lord of the Rings'-film op komst!

Nieuwe 'The Lord of the Rings'-film op komst!

Een animatiefilm genaamd 'The War of The Rohirrim'!

The Lord of the Rings-trilogie was een immens succes. Peter Jackson probeerde dit trucje te herhalen met een nieuwe trilogie, The Hobbit, maar ondanks het feit dat de films alle drie box-office successen waren, kwam het lang niet in de buurt van de kwaliteit van Lord of the Rings. Nu, 7 jaar na The Battle of the Five Armies, wordt er weer gewerkt aan een nieuwe film!

Het gaat hier om een animatiefilm genaamd The War of The Rohirrim. Het verhaal zal zich 250 jaar afspelen voor de gebeurtenissen van The Fellowship of the Ring. New Line Cinema gaat ermee aan de slag en zal worden bijgestaan door Warner Bros. Animation en Philippa Boynes (zij werkt eveneens aan de Lord of the Rings-serie voor Amazon).

Team
Kenji Kamiyama zal de regie voor zijn rekening nemen, terwijl Jeffrey Addis en Will Matthews zich over het script zullen ontfermen. Joseph Chou zal als producent optreden.

Ze lieten weten niet te kunnen wachten ermee te mogen beginnen: ''Hier bij New Line voelen we allemaal een diepe affiniteit voor de ongelofelijke wereld die J.R.R. Tolkien heeft gecreëerd. Het is dan ook een droom die uitkomt dat wij zelf een nieuw hoofdstuk voor Middle-earth gaan maken!''

''De die-hard fans weten dat er ooit een groot gevecht plaatsvond in Helm's Deep en dat gaan wij nu in beeld brengen. We kijken er gigantisch naar uit om met een nieuwe en frisse blik te komen van deze geweldige wereld, waardoor mensen wereldwijd Middle-earth opnieuw kunnen 'ontdekken'''.

Verhaal
The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim speelt zich grotendeels af in Helm's Deep, de iconische vesting waarin King Théodon in The Two Towers met zijn volk naartoe vlucht. De prequel zal voornamelijk draaien om de legendarische krijger Helm Hammerhand, destijds de koning van Rohan, die in 'bloederige tijden' stand moest weten te houden tegen zijn vele vijanden.

Wanneer de film te zien zal zijn is vooralsnog onduidelijk, maar het schijnt dat New Line er snel mee aan de slag wil gaan. Ze zijn op dit moment zelfs al op zoek naar (stem)acteurs. We zullen er hoogstwaarschijnlijk dan ook snel meer over horen.

NieuwsFilm

meest populair