Algemeen

Keanu Reeves laat Marvel links liggen en kiest voor DC

En hij heeft al getekend voor een eerste DC-film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Na onder meer zijn optreden als John Constantine in de DC-film Constantine uit 2005 wordt de John Wick en Matrix-acteur Keanu Reeves vaak in verband gebracht met een rol in een van de films van Marvel Studios. Dit is er echter nog steeds niet van gekomen en nu lijkt hij voor "concurrent" DC Films te kiezen.

Een paar dagen geleden werd al duidelijk dat Reeves te horen zal zijn in de DC-animatiefilm DC League of Super-Pets. Nu meldt Giantfreakinrobot.com - niet altijd de best betrouwbare website - dat Reeves voor meer DC-projecten gaat tekenen.

Geen Marvel voor Reeves
Gek zou dat niet zijn, aangezien Reeves regelmatig in de films van Warner Bros. te zien is. Zo nam hij recent The Matrix 4 op voor de studio. Volgens Giantfreakinrobot.com zouden er snel meer DC-rollen van Reeves worden aangekondigd.

De grootste kans is dat hij terugkeert als John Constantine, in een nieuwe film of mogelijk in de serie Justice League Dark. Uiteraard wil dit niet direct uitsluiten dat Reeves te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe. Meerdere acteurs hebben namelijk rollen in beide franchises.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ReneZietNog

Avatar

Doe maar Matt Ryan. Perfecte Constantine speelt hij al in de DC Series

Q Jones18

Avatar

Constantine was een briljante film. Ik hoop echt op meer met Reeves

Sunspot

Avatar

Zie dan liever Constantine eerst met een solo film weer en dan later als die puinhoop beetje opgeruimd is, duidelijker, dan Constantine erin, maar hoef tniet per se, misschien korte rolletje of zo

Jeroen van Eck

Avatar

Wat een waardeloos en tegenstrijdig flut artikel van film totaal.

Intro
Keanu Reeves vaak in verband gebracht met een rol in een van de films van Marvel Studios. Dit is er echter nog steeds niet van gekomen en nu lijkt hij voor "concurrent" DC Films te kiezen.

Einde:
Uiteraard wil dit niet direct uitsluiten dat Reeves te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe.

Master Of Films

Avatar

Ik had eigenlijk gehoopt dat hij de kleine (roodharige!) zeemeermin zou gaan spelen. Maar zou vooruit strevend zijn ze niet bij Disney.

Civilian Supreme

Avatar

Of als Supergirl, want dat kan natuurlijk ook.

Master Of Films

Avatar

^
Kan ook, mits Keanu zijn benen scheert. Immers Supergirl draagt een rokje...toch..

Artificialis

Avatar

Constantine was objectief gezien geen meesterwerk, maar heeft destijds een cultstatus gekregen waar ik ook zelf een aanhanger van ben. Tilda Swinton als de aartsengel Gabriel, Peter Stormare in de rol van de duivel. Het was een iconisch project dat een vervolg verdient.

Sunspot

Avatar

^

Idd Swinton en Stormare, alleen daarom al top, hoe ze het brachten.

Reeves ook op dreef, lekker duister, avontuur, supersfeer.

In mijn top 10 en wil zeker een vervolg zien, maar dan wel met zelfde Gabriel en Duivel

centr1no

Avatar

Artificialis "cultstatus"
Die cultstatus zie je alleen bij films die bij een kleine groep mensen een impact hebben gehad maar nooit bij het grote publiek zijn aangeslagen en daarom nooit genoeg hebben opgebracht om verder iets mee te doen.
De Constantin in de film was een stevige bewerking van het karakter in de comics en dat heeft bijzonder goed uitgepakt.
Er is ooit een tv-serie gemaakt van Constantin maar die was trouwer aan de comics en ook veel tammer.
Het is begrijpelijk dat er een roep naar meer is als de hersentjes weer eens geprikkeld zijn maar bij dit soort dingen moet men toch leren begrijpen dat sommige dingen eenmalig zijn.

NieuwsFilm

meest populair