Keanu Reeves laat Marvel links liggen en kiest voor DC

Keanu Reeves laat Marvel links liggen en kiest voor DC

En hij heeft al getekend voor een eerste DC-film.

Na onder meer zijn optreden als John Constantine in de DC-film Constantine uit 2005 wordt de John Wick en Matrix-acteur Keanu Reeves vaak in verband gebracht met een rol in een van de films van Marvel Studios. Dit is er echter nog steeds niet van gekomen en nu lijkt hij voor "concurrent" DC Films te kiezen.

Een paar dagen geleden werd al duidelijk dat Reeves te horen zal zijn in de DC-animatiefilm DC League of Super-Pets. Nu meldt Giantfreakinrobot.com - niet altijd de best betrouwbare website - dat Reeves voor meer DC-projecten gaat tekenen.

Geen Marvel voor Reeves
Gek zou dat niet zijn, aangezien Reeves regelmatig in de films van Warner Bros. te zien is. Zo nam hij recent The Matrix 4 op voor de studio. Volgens Giantfreakinrobot.com zouden er snel meer DC-rollen van Reeves worden aangekondigd.

De grootste kans is dat hij terugkeert als John Constantine, in een nieuwe film of mogelijk in de serie Justice League Dark. Uiteraard wil dit niet direct uitsluiten dat Reeves te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe. Meerdere acteurs hebben namelijk rollen in beide franchises.



NieuwsFilm

meest populair