Algemeen

Kasteel, zandzakken, tanks, prikkeldraad en een nazi-trein gespot op set 'Indiana Jones 5'

Terug naar de basis...

door Arjen Rooseboom om 16:31 in Algemeen
De opnames van Indiana Jones 5 vinden momenteel plaats bij Bamburgh Castle en foto's van achter de schermen hinten op een duidelijke flashback naar de Tweede Wereldoorlog.

Het oude kasteel van Northumberland is de afgelopen weken omgebouwd en op exclusieve kiekjes van ChronicleLive plus een korte video zien we zandzakken, tanks, prikkeldraad en een trein (standaardklasse 9F van de British Railways) met swastika.Het lijkt dus dat de 78-jarige archeoloog van Harrison Ford weer tegenover de schurken komt te staan die wij als fans toch het liefste zien... nazi's.

Vanaf juli 2022 in de bioscoop
Eerder al zagen we stuntdubbels met griezelig echt lijkende gezichtsmaskers van Ford en alles wijst erop dat de hier te schieten scènes in het begin van de film zullen zitten met een de-aged Indy in zijn hoogtijdagen.

Andere plotdetails bevestigen dat het vijfde hoofdstuk zich zal afspelen eind jaren '60 tegen de achtergrond van de toenmalige "Space Race" met Mads Mikkelsen naar verluid als nazi-wetenschapper, werkzaam voor NASA.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Grappig, ik heb nog ns n x bij een van de indy artikelen gezegd dat ik graag zou zien dat ie op een of andere manier in een tijdmachine kwam en weer met nazis ging vechten.

don lukas

Avatar

Tempeliers, kastelen, nazis. Herkenbaar.

Gigan72

Avatar

Misschien is dat wel die nazi trein met al dat goud waar men al jaren naar op zoek is.

Sunspot

Avatar

Ziet er goed uit, gewoon 1 laatste goeie film met old Ford Smiley face

KeesjeNL

Avatar

Woehoe; terug naar WO2! Zin in! Ohja, vergeet ik haast dit verplichte riedeltje erbij te schrijven:

'Is HaRiSoN fOrD nIeT vEeL tE oUd Nu'?

Filmhead

Avatar

Ok top. Goeie move. Zweep erover!.

Master Of Films

Avatar

Leuk en aardig, maar ik zie nog steeds de deconstructie van Indiana Jones. Of dacht iedereen dat Kate Kathleen dat alleen deed bij Luke Skywalker. Smiley face

Spider-fan

Avatar

Het ziet allemaal goed uit, maar om eens iets te noemen wat nog niet vaak gezegd is: ik vond Ford in het vorige deel al veel te oud. Tenzij ze een manier vinden waardoor je daar deze keer niet zo op let, heb ik niet zulke hoge verwachtingen.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ford zal enkel in het begin te zien zijn.
De rest van de film zal een flashback zijn waar we een avontuur zien van de jongere Indy uit 1981-1988. Met de huidige filmtechnieken lukt dat wel, kijk maar naar Captain Marvel. :D

Indy5

Avatar

Positief is dan weer dat er geen rollator te zien is.Go Indy go.

Spider-fan

Avatar

Als Indy nou een looprekje neemt in plaats van een rollator. Die til je makkelijker op en je kunt er dan beter schurken mee neerslaan.

Filmhead

Avatar

Hoop wel dat de deage nu goed wordt gedaan. De Niro was shit gedaan, zie hoeveel mooier de Deepfake versie is. Begreep dat die methode alleen weer veel tijd kost, de film moest volgend jaar al uitkomen. Dus ik vraag me af wat ze gaan doen. Skywalker was ook honderd keer beter op YouTube met Deepfake voor wie het gezien heeft

NieuwsFilm

meest populair