Ook Laurence Fisburne keert terug voor 'John Wick 4'

Ook Laurence Fisburne keert terug voor 'John Wick 4'

Dit was natuurlijk wel te verwachten maar nu is er dus een bevestiging.

Volgend jaar verschijnt alweer de vierde John Wick-film. We weten allemaal dat Keanu Reeves opnieuw de hoofdrol op zich zal nemen en de laatste tijd zien we wel meer namen langskomen die ook hebben getekend voor het vierde deel. Nu is eveneens de terugkeer van Laurence Fishburne bevestigd.

Fishburne zal terugkeren als The Bowery King. Niet erg verbazingwekkend, aangezien een zwaargewonde John Wick op het einde van John Wick: Chapter 3 - Parabellum onderduikt bij The Bowery King. Beide mannen hebben het zwaar gehad in het derde deel en zullen hoogstwaarschijnlijk zinnen op wraak.

Wat te verwachten
Tijdens een recent interview, om zijn nieuwste film, The Ice Road, te promoten, liet Fishburne zich erover uit: ''Binnen enkele maanden reis ik af naar Berlijn voor de opnames. Ik heb het script al gelezen en het is echt heel, heel gaaf!''

''Het is nog steeds dezelfde wereld als de vorige drie delen, maar we gaan nu nog dieper. Zo leren we meer over de codes van de huurmoordenaars en komen we meer te weten over de banden die de personages hebben met Mr. Watanabe... Het vierde deel heeft echt veel hart en ziel''.

Mr. Watanabe?
Sommige fans dachten dat Fishburne een geheim verklapte met Mr. Watanabe en dat het hier zo gaan om de Inception-acteur Ken Watanabe, maar dat lijkt niet het geval te zijn.

'Mr. Watanabe' schijnt namelijk een personage in de film te zijn en het gerucht doet de ronde dat het gaat om Donnie Yen. Hij zo een oude vriend van John Wick moeten spelen.

NieuwsFilm

meest populair