'Warner Bros. vindt dat Robert Pattinson de beste Batman in decennia is'

'Warner Bros. vindt dat Robert Pattinson de beste Batman in decennia is'

Zelden had de studio zo'n goede Batman blijkbaar.

Warner Bros. schijnt helemaal fan te zijn van The Batman. Waar we eerder juist hoorden dat dit niet zo zeer het geval zou zijn, gaat nu het verhaal dat dit toch anders zit.

Geekosity stelt, op basis van anonieme bronnen binnen de filmstudio, dat de studio van mening zou zijn dat Robert Pattinson de beste Batman is sinds Michael Keaton. Eerder gingen online geruchten dat men juist niet tevreden zou zijn met het werk van Pattinson.

Nieuwe Batman
Mikey Sutton, hoofdredacteur van de site Geekosity, meldt nu op basis van anonieme bronnen binnen Warner Bros. dat de studio dolblij is. De nieuwe film zou behoorlijk intens zijn en een erg volwassen insteek hebben.

Ook zou het werk van Pattinson, in weerwil met eerdere verhalen, erg goed bevallen zijn. "Ze hebben het gevoel dat Pattinson nog populairder zal zijn dan Ben Affleck als Batman was." Tegelijk is de filmstudio zich wel bewust van eventuele controverse rond de rol en mensen die twijfelen of de acteur de rol wel kan dragen.

Wat het ook wordt, duidelijk is dat er hard gewerkt wordt aan de nieuwe film, die begin volgend jaar dan eindelijk te zien moet zijn.

NieuwsFilm

meest populair