'Avatar: Frontiers of Pandora' verschijnt nog voor 'Avatar 2'

'Avatar: Frontiers of Pandora' verschijnt nog voor 'Avatar 2'

De nieuwe game verkent de wereld van de Na'vi.

In december 2022 moet dan eindelijk het vervolg op het succesvolle Avatar uit 2009 van regisseur James Cameron in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Daarvoor krijgen we ook nog een gave game om te spelen.

Via Ubisoft wordt duidelijk dat nog voor de release van Avatar 2 de game Avatar: Frontiers of Pandora beschikbaar komt. De 'first-person open-world' game kreeg via de game-ontwikkeling ook een first look.

Avatar: Frontiers of Pandora
Tijdens E3 2021 werd een trailer onthuld voor de game Avatar: Frontiers of Pandora waarvan lange tijd werd gedacht dat deze was gecanceld, maar Massive Entertainment lijkt de game nu stevig in ontwikkeling te hebben.

Het is nog niet duidelijk of er een link is met de tweede Avatar-film die een reeks van vervolgfilms moet starten. Check hieronder de beelden die veel van de wereld van Pandora laten zien. Er worden nieuwe personages en wezens geïntroduceerd. Ergens in 2022 verschijnt de game voor onder meer PlayStation 5, Xbox Series X/S en de PC.

Avatar 2 van James Cameron staat in ieder geval gepland voor 16 december 2022. Hieronder de Fitst Look Trailer voor Frontiers of Pandora.



NieuwsFilm

meest populair