Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.


#1 Awake (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Raso | Cast: Gina Rodriguez, Ariana Greenblatt, Lucius Hoyos, e.a.
Nadat een ramp met verwoestende gevolgen overal op de wereld het slaapvermogen van mensen heeft weggevaagd, denkt de voormalig soldate Jill misschien de sleutel in handen te hebben tot een oplossing: haar eigen dochter. Jill doet er alles aan om haar gezin te redden terwijl de maatschappij in chaos vervalt en zij haar verstand verliest.


Lees ook:



#2 Wish Dragon (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Appelhans | Cast: Jimmy Wong, John Cho, Constance Wu, e.a.
Din, een student, vindt op een dag een oude theepot waarin een draak blijkt te zitten. Deze draak, genaamd Long, blijkt wensen te kunnen vervullen. Din krijgt drie wensen, maar zijn grootste wens is toch om weer in contact te komen met zijn jeugdvriendin Lina, die inmiddels een beroemd fotomodel is geworden. Ondertussen blijkt Long echter ook zijn eigen wensen te hebben.

#3 Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a.
Komediant Arthur Fleck uit Gotham, die lijdt aan een bijzonder lachsyndroom, draait volledig door wanneer hij keer op keer wordt verstoten door de maatschappij en alle hoop is verloren. Hij slaat aan het moorden om wraak te nemen op zijn kwelgeesten. Al snel verandert Gotham in een grote chaos door de als clown geschminkte Fleck.

NieuwsFilm

meest populair