Netflix

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Stevige films op de grote streamingdienst. Heb jij deze al gezien?

door Bram de Groot om 16:56 in Netflix
Op Netflix vind je heel films in allerlei genres. Soms vind je er ook bikkelharde films tussen. Hou je van stevige films, dan zit je bij deze goed. Heb je zo nog niet gezien? Zet ze op je watchlist!

Apostle

Regie: Gareth Evans | Hoofdrollen: Dan Stevens, Michael Sheen, Lucy Boynton, Bill Milner, Ross O'Hennessey, Mark Lewis Jones, Elen Rhys | Kijk nuThomas Richardson is een man die in 1905 afreist naar een afgelegen eiland om zijn zus te redden, die is ontvoerd door een vreemde religieuze sekte die losgeld eisen voor haar leven. Het wordt al snel duidelijk dat deze sekte dit beter niet had kunnen doen, want Thomas komt al snel achter de geheimen die deze cult achterhoudt en waarop de gehele sekte is opgebouwd.

Django Unchained

Regie: Quentin Tarantino | Hoofdrollen: Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx, Christoph Waltz, Kerry Washington, Walton Goggins, James Remar | Kijk nuHet is de 19de eeuw in Jackson, Mississippi. De slavenhandel is volop aan de gang en de twee geliefden Django en Broomhilda worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren. Django wordt bevrijd door de eigenaardige premiejager Dr. King Schultz. Samen met Django int Schultz een aantal premies en daarna krijgt Django de mogelijkheid zijn geliefde Broomhilda terug te vinden. Dit blijkt achteraf moeilijker te zijn dan gedacht nu zij het bezit is van Calvin Candie, een meedogenloze plantage-eigenaar die berucht is om de vreselijke slavenpraktijken die hij erop nahoudt.

Seven

Regie: David Fincher | Hoofdrollen: Brad Pitt, Morgan Freeman, Kevin Spacey, Gwyneth Paltrow, R. Lee Ermey, Reg E. Cathey, John Cassini | Kijk nuDetective Somerset heeft nog één week te gaan voor hij met pensioen gaat. Ondertussen moet hij zijn jonge opvolger, de enthousiaste David Mills, opleiden. Dan wordt Somerset geconfronteerd met de meest gruwelijke seriemoordenaar uit zijn hele loopbaan. Langzaamaan ontdekken de detectives dat elke moord naar één van de zeven hoofdzonden verwijst. Ondertussen blijven de moorden steeds nieuwe slachtoffers eisen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dave74

Avatar

Apostle.is een vette film

baron nostalgia

Avatar

Django en seven zijn 2 meesterwerken maar apostle is zo'n bout film

NieuwsFilm

meest populair