Dit is de favoriete scène van 'Jurassic World: Dominion'-regisseur Colin Trevorrow

Dit is de favoriete scène van 'Jurassic World: Dominion'-regisseur Colin Trevorrow

Colin Trevorrow over de hoogtepunt van de franchise.

Het lijkt erop dat Jurassic World: Dominion echt alles uit de kast gaat trekken. Regisseur Colin Trevorrow (Jurassic World, 2015) noemt zijn film al het hoogtepunt van de franchise. Het is zelfs zo dat we voor Dominion een inleidende proloog krijgen.

"Weet je, de Krijt-scène die je krijgt te zien, is waar ik het meest enthousiast over ben. Dus het feit dat mensen dit nu in IMAX kunnen zien, is behoorlijk opwindend voor mij," zei Trevorrow naar aanleiding van de First Look die alleen te zien is tijdens de IMAX-vertoning van Fast & Furious 9.

"Ik ben echt heel enthousiast over die scène. En ik ben dankbaar dat Universal en iedereen het goed vonden om de scène te maken," voegde Trevorrow toe tegenover Screen Rant.

Hoogtepunt in Jurassic Park-filmreeks
Eerder noemde Trevorrow zijn Dominion al het "hoogtepunt" van de franchise. In de film zien we vooral Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Sam Neill (Dr. Alan Grant), Laura Dern (Dr. Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Dr. Ian Malcolm) en vanaf 9 juni 2022 moet de film te zien zijn.

Hieronder nog even het einde van Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018. Dit is waar Dominion op zal bouwen, zij het enkele jaren later.



NieuwsFilm

meest populair