Robbie en Stephen Amell keren beiden terug voor vervolg op Netflix-hit 'Code 8'

Critici waren niet zo onder de indruk, maar het publiek wel...

Het vervolg op Code 8, simpelweg getiteld Code 8: Part II, is aangekondigd. Jeff Chan schrijft en regisseert opnieuw en hoofdrolspelers Robbie Amell en Stephen Amell zullen elk hun rol hernemen als ex-gevangenen Connor Reed en Garret Kent.

Het origineel, welke in 2016 begon als een korte film, ging over een man met superkrachten die met criminelen werkte om geld in te zamelen voor zijn zieke moeder. Hier is de synopsis van de sequel:

Na getuige te zijn geweest van de moord op haar broer en de daaropvolgende doofpotaffaire, zoekt een tienermeisje met abnormale vermogens de hulp van een ex-gevangene en zijn voormalige partner-in-crime.

Samen komen ​​ze tegenover een eenheid van corrupte politieagenten te staan die geavanceerde robottechnologie inzet om te voorkomen dat ze worden blootgesteld.

Op één na meest succesvolle crowfundingscampagne
Code 8 werd in 2016 gecrowdfund op INDIEGOGOG en wist bijna $3,5 miljoen dollar te verzamelen. In 2017 kocht XYZ Films de rechten op het International Film Festival van Berlijn waarna de film in april 2020 debuteerde op Netflix.

Code 8: Part II begint later dit jaar met filmen en Netflix zal hem opnieuw wereldwijd distribueren.

NieuwsFilm

meest populair