Algemeen

Scarlett Johansson: Opvallend 'Avengers: Infinity War'-detail in 'Black Widow' heeft een reden

Was jou dit al in de trailers van de Marvel-film opgevallen?

door Bram de Groot om 11:32 in Algemeen
De Black Widow-film begint nu eindelijk een beetje in de buurt te komen van de releasedatum. We moeten nog zo'n drie weken wachten en dan zien we Scarlett Johansson vermoedelijk voor de laatste keer in acties als de even zo mooie als dodelijke Natasha Romanoff.

De website Comicbook.com komt nu met de reactie op een opvallende easter egg die fans al spotten in de verschenen trailers. In een shot zien we namelijk het personage Yelena Belova van actrice Florence Pugh in hetzelfde vest dat Romanoff aanheeft in Avengers: Infinity War.

"Nou, het is eigenlijk iets belangrijks. Het lijkt heel oppervlakkig, maar het is eigenlijk heel uniek, het is heel zinvol," vertelde Johansson in gesprek met Comicbook.com. "Dat is helemaal iets van Kevin Feige. Hij houdt van al die achtergrondverhalen en dingen die personages met elkaar verbinden."


Idee van Kevin Feige
"Toen het vest werd ontworpen, was het eigenlijk gewoon een andere look voor het personage, maar het is leuk hoe Kevins geest hiermee omgaat. Hij denkt aan alle kleine verborgen dingen die het publiek kan geven," legde Johansson uit. "Het is een erfstuk, het wordt een erfstuk op een onverwachte, grappige manier."

Het lijkt er dus op dat Natasha Romanoff het vest van Yelena Belova krijgt an het einde van Black Widow, zodat ze deze kan dragen in de strijd met Thanos. Vanaf 7 juli kun je Black Widow op het Nederlandse witte doek aanschouwen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair