Algemeen

Nieuwe beelden 'The Suicide Squad' tonen Corto Maltese waar het monster Starro zich schuilhoudt

De film gaat bijna in première, dus de komende tijd zal er meer promotiemateriaal verschijnen.

door Jeffrey Kouters om 14:06 in Algemeen
Op internet zijn nieuwe foto's verschenen van James Gunns The Suicide Squad. Dit keer staat Corto Maltese centraal, het fictieve Latijns-Amerikaanse land waar de Task Force X naartoe wordt gestuurd voor een levensgevaarlijke missie.

Aan Entertainment Weekly legt producent Peter Safran uit wat de schurken van de Suicide Squad precies moeten doen in Corto Maltese voor hun opdrachtgeefster Amanda Waller (Viola Davis).

"Corto Maltese heeft alienmateriaal in handen waarmee het wapens probeert te maken om te kunnen gebruiken tegen de Verenigde Staten en de rest van de wereld. De Suicide Squad krijgt de opdracht om Jotunheim, een enorm fort aldaar, te vernietigen", vertelt Safran.

Vermoedelijk wordt in Jotunheim de alien Starro gehuisvest. Deze enorme zeester was al te zien in de trailers en heeft de kracht om de controle over andere wezens over te nemen.

Volgens Harley Quinn-vertolkster Margot Robbie hebben de makers er flink werk van gemaakt om Corto Maltese vorm te geven. De sets zagen er bijzonder goed uit, zo meent de actrice.

"De eerste set was een strand. Dat zag er geweldig uit met palmbomen, water met een golfmachine erin, vuur, explosies en andere effecten. Het leek net een echte, krankzinnige oorlogsfilm", aldus Robbie.

De foto's kun je hier bekijken.


The Suicide Squad moet op 5 augustus in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair