Algemeen

'John Wick' ontmoet 'Kill Bill' in 'Gunpowder Milkshake'

Karen Gillan noemt haar nieuwe actiefilm heel gaaf.

door Jim Pedd om 09:45 in Algemeen
De zomerblockbusters komen eindelijk weer uit in de bioscoop, maar tegelijk ook op streamingdiensten. Een tekort aan films om naar uit te kijken hebben we dus niet. Een van de films die er heel charmant uitziet, is Gunpowder Milkshake.

Die film wist kijkers al te verleiden met zijn eerste beelden, en gek is dat gezien het ensemble en het sfeertje rond de film niet. Volgens actrice Karen Gillan - die de hoofdrol speelt - moet je bij de film echt verwachten een soort mix tussen Kill Bill en John Wick voorgeschoteld te krijgen.

Gunpowder Milkshake
"Het bestaat in een wereld die heel erg lijkt op die van John Wick," aldus Gillan.

"Ze halen hun wapens op een plek op en gebruiken codewoorden. Maar de film verschilt qua toon wel heel erg. Het is zeker wat vreemder, gekker en meer gestileerd. Dus ik zou zeggen dat het ergens ook als een film van Tarantino voelt. Misschien meer Kill Bill nog dan John Wick."

De film van regisseur Navot Papushado draait om Sam, een meisje dat slechts 12 jaar oud was toen haar moeder Scarlet (een huurmoordenaar) haar moest verlaten. Sam werd opgevoed door The Firm, het meedogenloze misdaadsyndicaat waar haar moeder voor werkte. Vijftien jaar later is Sam een keiharde huurmoordenaar en gebruikt ze haar 'talenten' om de rommel van The Firm op te ruimen. Ze is effectief en loyaal, maar als ze moet kiezen tussen het helpen van een 8-jarig meisje en het dienen van The Firm, komt alles in het geding.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair