Brengt 'The Matrix 4' Morpheus stiekem toch terug? Laurence Fishburne geeft antwoord

Brengt 'The Matrix 4' Morpheus stiekem toch terug? Laurence Fishburne geeft antwoord

Laurence Fishburne geeft uitsluitsel over The Matrix 4.

Heeft The Matrix 4 nou wel of niet een rol voor Morpheus, gespeeld door acteur Laurence Fishburne? Daar leek het al niet op en intussen kunnen we die vraag definitief met een 'nee' beantwoorden.

Fishburne speelde de rol van Morpheus in de eerste drie films en was dé man die Neo wist te motiveren en een cruciale rol speelde in de strijd tegen de machines. Maar bijzonder genoeg keert hij niet terug voor de vierde film in de franchise, dit geregisseerd wordt door Lana Wachowski.

Niet terug
De acteur werd recent gevraagd of hij terug zou keren. Daarop antwoordde hij het volgende: "Ik ben niet betrokken. Je zal het moeten vragen aan Lana Wachowski, en zij zal je een antwoord geven."



De vraag is natuurlijk heel erg waarom Morpheus niet terugkeert in deze vierde film. Wel kunnen we weer Keanu Reeves zien als Neo en Carrie-Ann Moss als Trinity. Het is dus best een gemis dat Fishburne niet te zien is in deze nieuwe film.

We weten nog maar weinig over The Matrix 4, al hoorden we recent dat de titel Resurrections zou zijn en dat de film vreemd, maar wel fantastisch is.

NieuwsFilm

meest populair