Nicolas Cage jaagt op de ontvoerders van zijn truffelvarken in trailer 'Pig'

De daders zullen ervan lusten...

Arjen Rooseboom 19 juni 2021 14:10 in Video
De laatste jaren verschijnt Nicolas Cage (55) in laten we zeggen... unieke films. Sommigen wonderbaarlijk bizar, sommigen dertien-in-een-dozijn en sommigen gewoon ronduit slecht. De acteur blijft echter druk bezig en deze week is de trailer online verschenen van zijn nieuwste project, PIG.

Hoewel hij het niveau de laatste jaren amper nog haalt, blijven de woorden "Academy Award Winner" toch een meerwaarde bij onderstaande beelden:


In het thrillerdrama van regisseur/schrijver Michael Sarnoski zien we Cage als truffeljager die eenzaam in de wildernis van Oregon woont.

Wanneer zijn geliefde truffelvarken wordt gekidnapt, reist hij naar Portland en moet hij noodgedwongen een beroep doen op zijn gewelddadige verleden, wat hij natuurlijk nèt achter zich probeerde te laten.

John Wick
Hoewel dit op het eerste gezicht klinkt als een regelrechte kloon van de geliefde trilogie met Keanu Reeves, ziet het er qua stijl anders uit en lijkt het nog niet eens zo'n hele slechte prent.

Een andere grote, nog onbekende, rol wordt gespeeld door Alex Wolff (Jumanji: Welcome To The Jungle). PIG heeft nog geen releasedatum.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Q Jones18

Avatar

Ziet er eigenlijk best leuk uit

Civilian Supreme

Avatar

Ik denk dat hij weer langzaamaan zijn comeback naar het grote scherm maakt.
Af en toe nog rukprojecten (kan ook bijna niet anders als je minder populair bent geworden) maar toch steeds meer interessante projecten waar nog kwaliteit aan hangt. Straks Face off 2 whohooo

kokosnoot

Avatar

Nu wil ik hem wel zien ook haha zal wel B film zijn maar toch.

NieuwsFilm

meest populair