Neemt Captain America het straks in een film op tegen de Red Guardian uit 'Black Widow'?

Neemt Captain America het straks in een film op tegen de Red Guardian uit 'Black Widow'?

David Harbour ziet het helemaal zitten.

In juli kan je Black Widow in de bioscopen en op Disney+ zien via VIP-toegang. In dat laatste geval betaal je 21,99 euro voor de film. Een van de castleden ziet nu al een grote toekomst voor zichzelf bij Marvel Studios.

Acteur David Harbour speelt in Black Widow de rol van Alexei, ofwel de Red Guardian. Hij is in basis de Russische versie van Captain America en hij ziet het nu al voor zich dat Captain America het opneemt tegen de Red Guardian.

Red Guardian vs Captain America
"Wat zo leuk is aan Alexei, is dat je een gat van 25 jaar hebt waar we niets over horen in de film," aldus Harbour. "We zien hem in Ohio en in de gevangenis. En voor de gevangenis, was er een tijd waarin hij de Red Guardian was. Hij moet het pak weer aantrekken. Dus er is een tijd waar hij heel wat verhalen over vertelt, waarvan we niet weten of die kloppen."

Een strijd met Cap zou mogelijk moeten zijn: "Ik vind het klassieke Koude Oorlog-gebeuren een hele leuke en grappige dynamiek bieden tussen die twee kerel en het feit dat ze opkwamen als kernkoppen in een wapenwedloop tegen elkaar. En dat vind ik een geweldig concept om verder te verkennen."

Waarop Harbour nog toevoegde: "Is Kevin Feige in de ruimte? Heeft hij meegeluisterd?"

NieuwsFilm

meest populair