Eerste foto Bruce Wayne van Michael Keaton in 'The Flash'

Eerste foto Bruce Wayne van Michael Keaton in 'The Flash'

Foto van een van de twee Batmans in de Flash-solofilm.

Waar het Marvel Cinematic Universe vooral Doctor Strange zal hebben om het Multiversum open te gooien, kan The Flash dat in het DC Extended Universe. De laatste krijgen volgend jaar zijn solofilm en daarin keert de Bruce Wayne a.k.a. Batman van Michael Keaton op een of de andere manier terug.

Lange tijd was het een gerucht dat Keaton terug zou keren in de rol die hij in Batman uit 1989 en Batman Returns uit 1992 speelde. Nu zien we op foto's vanaf de set van de DCEU-film The Flash hoe de Bruce Wayne van Keaton eruit gaat zien.

Michael Keaton als een DCEU-Bruce Wayne
De opnames voor The Flash vinden op dit moment plaats in Londen en deze worden geleid door regisseur Andy Muschietti (It). We zien een grijze Bruce Wayne en hij ontmoet tijdens de scène in ieder geval Barry Allen van Ezra Miller. Ook hij dook op, samen met Kiersey Clemons die Iris West speelt.

Gisteren zagen we nog de eerste beelden van actrice Sasha Calle (Young and the Restless) als Supergirl. Hieronder zie je de foto's van Keaton en het duo Miller en Clemons. De twaalde film in het DC Extended Universe staat gepland voor 4 november 2022.

Tweets verwijderd

NieuwsFilm

meest populair