Algemeen

Eerste foto Bruce Wayne van Michael Keaton in 'The Flash'

Foto van een van de twee Batmans in de Flash-solofilm.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Waar het Marvel Cinematic Universe vooral Doctor Strange zal hebben om het Multiversum open te gooien, kan The Flash dat in het DC Extended Universe. De laatste krijgen volgend jaar zijn solofilm en daarin keert de Bruce Wayne a.k.a. Batman van Michael Keaton op een of de andere manier terug.

Lange tijd was het een gerucht dat Keaton terug zou keren in de rol die hij in Batman uit 1989 en Batman Returns uit 1992 speelde. Nu zien we op foto's vanaf de set van de DCEU-film The Flash hoe de Bruce Wayne van Keaton eruit gaat zien.

Michael Keaton als een DCEU-Bruce Wayne
De opnames voor The Flash vinden op dit moment plaats in Londen en deze worden geleid door regisseur Andy Muschietti (It). We zien een grijze Bruce Wayne en hij ontmoet tijdens de scène in ieder geval Barry Allen van Ezra Miller. Ook hij dook op, samen met Kiersey Clemons die Iris West speelt.

Gisteren zagen we nog de eerste beelden van actrice Sasha Calle (Young and the Restless) als Supergirl. Hieronder zie je de foto's van Keaton en het duo Miller en Clemons. De twaalde film in het DC Extended Universe staat gepland voor 4 november 2022.
11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Oh mijn god het is hem! Same haircut! Geweldig!

RogueWon

Avatar

Hoe vet zou het zijn als hij niet Bruce Wayne van de BurtonVerse speelt, maar de Bruce Wayne van Batman Beyond!

Nature

Avatar

Vraag me echt af hoe dit in de film geschreven is. Hoe komt hij daar terecht, terwijl flash aflecks Batman al kent. Hoe kan dit nou allemaal nou zo samen komen? Vreemd.

tijdreiziger

Avatar

Speelt hij daar niet de Thomas Wayne flashpoint Batman variant?

GreenHornet

Avatar

Bruce is oud geworden. Batman Beyond.

Artificialis

Avatar

Michael Keaton's terugkeer als Bruce Wayne/Batman is voor mij de enige reden dat The Flash überhaupt bij mij op de radar staat.

Sunspot

Avatar

Wow, cool!

Die Keaton heeft ook goeie structuur, gezicht om zowat hetzelfde te blijven, wel wat meer rimpels, maar verder gewoon de oude Keaton, iets in zijn gezicht, op een natuurlijke manier.

noah81

Avatar

Toffe acteur en voor mij de beste die batman heeft gespeeld.

SunChaser

Avatar

Zit Lego Batman in the Flash?

scifi maniac

Avatar

Ik wil zo graag een 3e Burton Keaton Batman film om het cirkeltje rond te maken. Batman Beyond en dan meteen Michelle Pfeiffer erbij. Niet dat het gaat gebeuren maar toch..

NieuwsFilm

meest populair