Algemeen

Waarom is die 'Eternals'-trailer eigenlijk zo ontzettend vaag?

Dat blijkt een hele bewuste keuze van Marvel Studios.

door Jim Pedd om 06:35 in Algemeen
Vorige maand gaf Marvel Studios zijn eerste trailer voor Eternals aankomen. Die trailer liet niet al te veel van het verhaal zien.

Het wordt een van de eerste Marvel-films in lange tijd die echt een nieuw cast aan personages omvat, naast Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Maar echt veel weten we niet over de film of het verhaal. En volgens marketinghoofd Asad Ayaz van Walt Disney Studios is dat een hele bewuste keuze.

Bewuste keuze
"Met Loki kijk je naar de releasedatum van je film of serie en werk je terug op basis van het verhaal dat je tijdens je campagne wil vertellen. We hebben heel goed nagedacht en heel veel creativiteit gestoken in wat we de fans willen laten ervaren. We willen dat zij de film gaan kijken en dat deze niet meteen verklapt is voor de release,' begon Ayaz zijn uitleg.

"Als je kijkt naar de trailer van Eternals, zie je dat die bijna niets weg geeft. Het is een introductie van de personages en de toon. Het is een hele, hele vroege tease. We hebben nog veel meer te doen met die film."

Maar dat gaat heel rustig aan gebeuren. "Eternals is een heel speciale film met volledig nieuwe personages en daarvoor komen nog twee andere Marvel-films uit. Dus dat geeft ons een voordeel, waarbij we die kunnen gebruiken om meer mensen bloot te stellen aan de Eternals, en de boel een beetje te verspreiden."

De release van de film staat gepland voor november.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik was benieuwd, maar na het zien van de trailer, ga ik de film toch over slaan.

Trailer is belangrijk om mensen naar de bioscoop te trekken. Niet om vaag te zijn.

Master Of Films

Avatar

Deze film is niet trouw te zijn aan de Jack Kirby Eternals comics. Smiley face

RogueWon

Avatar

De trailer is vaag omdat het geen trailer is maar een teaser.

Ang3l

Avatar

Ik ben blij dat de teaser (gene trailer) vaga is. Teasers of trailers zijn tegenwoordig zo lang dat t onderhand meer een samenvatting is van de hoogtepunten en t verhaal, dan wat anders. Alsof je de hele film al gezien hebt in een notendop.

Deze teaser deed wat t moest doen: Teasen. Het liet proeven van de sfeer.

RogueWon

Avatar

^Dat zeg ik toch ook.

Sunspot

Avatar

Wat een onzin, is zeker een standaard trailer, trekt niet aan, zeker niet voor mensen die MCU niet volgen, maar zien als een popcorn film.

Waarom maken ze dan niet een simpele trailer die mensen wel enthousiasmeert???

Gewoon onzin lijkt mij dit hele verhaal, of moet zware arrogantie zijn, maar lijkt me niet met heel dat marketing team eromheen.

Denk eerder dat ze gewoon wat proberen, want MOET anders, hopen op de fans ook en de films die al zijn gekomen.

Lurking metafan

Avatar

Ik heb persoonlijk eigenlijk een hekel aan trailers die al 90% van het hele plot verraden.

Films als The Matrix en The Sixth Sense zag ik zonder enig idee wat ik kon verwachten, en dat is naar mijn mening nog altijd de beste manier.

Ik hoef niet de hele verhaallijn en het plot al van te voren te zien, sfeerindrukken vind ik al goed zat. Ik zag het wel zitten, wat de trailer liet zien. Laat maar komen Smiley face

NieuwsFilm

meest populair