Algemeen

'The Batman' kan beginnen met de heropnames: is het veel werk?

Hoe staat het ervoor met The Batman?

door Jim Pedd om 08:48 in Algemeen
Komende maand gaan de camera's weer draaien voor Matt Reeves' The Batman. De bedoeling is dat de productie tijdelijk naar Schotland verhuist voor wat aanvullende opnames.

Dat betekent dat de heropnames van de film bijna van start kunnen. Volgens The Daily Record keren zowel hoofdrolspeler Robert Pattinson als Colin Farrell terug naar Glasgow voor de opnames.

De heropnames
"Er is een grote hype opgebouwd rond de film, vooral na de eerste opnames in Schotland in februari en de crew kijkt ernaar uit om half juli terug te kunnen keren. Het was echter geen reisje dat ze verwacht hadden te zullen maken. De verwachting is dat het vooral om heropnames gaat, voor een deel van stuntscènes", schrijft de Daily Record.

"De opnames vinden wederom plaats in het Necropolis en ook in Merchant City en nemen pakweg een week in beslag. Daarna gaan ze voor nog eens twee weken naar York en de verwachting is dat de opnames eind juli afgerond worden."

De opnames van The Batman begonnen vorig jaar al, maar werden stilgelegd wegens de coronarestricties. Toen bouwde Warner Bros. een aantal grote sets om binnen door te kunnen gaan met de opnames. Nu mag men dus beginnen met de heropnames.

The Batman is in maart 2022 te zien.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Je ziet tegenwoordig heel makkelijk wat heropnames zijn.

NieuwsFilm

meest populair