Algemeen

Joaquin Phoenix en Rooney Mara tekenen voor hoofdrollen in 'Polaris'

De nieuwe film van regisseuse Lynne Ramsay, bekend van 'You Were Never Really Here'.

door Wouter Drummen om 15:30 in Algemeen
Joaquin Phoenix en Rooney Mara waren al meerdere keren samen te zien in films en nu hebben beide acteurs weer getekend voor hetzelfde project, namelijk Polaris van Lynne Ramsay.

Ramsay, o.a. bekend van We Need to Talk About Kevin, werkte al eerder samen met de Oscar bekroonde Phoenix aan You Were Never Really Here. De regisseuse is in haar nopjes dat ze hem opnieuw heeft weten te strikken voor een van haar projecten.

Reactie
Zo zegt Ramsay: ''Joaquin is gek, maar veruit de beste acteur die ik ooit heb ontmoet. Alles wat hij doet op de set heeft een reden. Ik kan niet wachten om ermee te beginnen''.

Mara, eveneens de echtgenote van Phoenix, zal dus ook in de film te zien zijn. Het wordt alweer de vierde samenwerking van het 'power koppel'. Zo waren ze al eerder samen te zien in Her, Magdalene en Don't Worry, He Won't Get Far on Foot.

Wat te verwachten
Polaris is gebaseerd op een origineel idee, maar meer details zijn er voorlopig niet bekend. Het is voorlopig ook nog onduidelijk wanneer de opnames van start zullen gaan, aangezien Phoenix, Mara en Ramsay drukke agendas hebben.

Phoenix gaat namelijk eerst meespelen in Disappointment Blvd. van Hereditary- en Midsommar-regisseur Ari Aster en in de Napoleon-film Kitbag van Ridley Scott.

Mara is op haar beurt weer gecast in Women Talking van Sarah Polley (Away from Her) terwijl Ramsay een verfilming plant van Stephen King's The Girl Who Loved Tom Gordon en een bewerking van een roman van Margaret Atwood, de schrijfster van The Handmaid's Tale.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair