Algemeen

"Je ogen exploderen" bij het zien van 'The Suicide Squad'

De DCEU-film komt nu toch snel dichterbij.

door Bram de Groot om 10:39 in Algemeen
Als begin volgende maand Black Widow van Marvel Studios het superheldenfilmjaar 2021 heeft afgetrapt, verschijnt niet veel later The Suicide Squad van Warner Bros. in de bioscopen. En de DC-film zal duidelijk steviger worden dan het soloavontuur van Black Widow.

Dat The Suicide Squad flink stevig wordt, wordt al een tijdje onderstreept door de cast en crew en dan met regisseur James Gunn voorop. De komende weken zullen we nog veel van hem gaan horen.

"F-ing Eyeballs Explode"
De regisseur - met een vernieuwd kapsel - van onder meer Guardians of the Galaxy (2014) en Super (2010) werkt op dit moment aan promospotjes en andere promoverplichtingen. En hij vermaakt zich er prima mee blijkt via Twitter.

"Gisteren #TheSuicideSquad-stukjes opgenomen voor bioscoopketens. De ketens, van over de hele wereld, vragen om specifieke dingen. Een keten uit Canada vroeg om het volgende," schijft Gunn in onderstaande tweet.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Zembo

Avatar

We gaan het zien. Ben reuze benieuwd. Dat mijn ogen exploderen is figuurlijk maar 1 x voorgekomen. Dat was toen ik Blade 1 voor het eerst in de bios zag rond 1999. Man wat voelde die film vernieuwend aan qua actie genre. Voorheen voornamelijk jean ik kijk moeilijk uit mijn ogen terwijl ik schreeuw van damme en arnold oh ik ben zo kolosaal swarzenegger type actie films en opeens kwam wesley eraan met zijn pief paf poef moves.

NieuwsFilm

meest populair