Chris Hemsworth (Thor) mega gespierd en opgepompt! (video)

Chris Hemsworth (Thor) mega gespierd en opgepompt! (video)

De acteur is enorm gespierd en laat het zien in een filmpje.

Chris Hemsworth heeft een goddelijk lichaam. Niet zo heel gek, vooral nu hij opnieuw Thor speelt in Love and Thunder en ook te zien zal zijn als de wereldberoemde worstelaar Hulk Hogan. De acteur deelt nu weer eens een videootje van zijn enorme spiermassa.

Het is natuurlijk algemeen bekend dat Hemsworth dit niet geheel alleen doet. De acteur wordt bijgestaan door de nodige experts op allerlei vlakken die hem aanraden wat te doen en wat te vermijden. Nu komt hij zelf met een soortgelijke app.

Doel
Het was al een tijdje bekend dat de acteur kwam met zijn eigen fitness-app, genaamd Centr. Op de website van de app staat dat je er o.a. meer dan duizend unieke oefeningen terugvinden, samengesteld door experts op het gebied van welzijn, voeding en bedachtzaamheid.

Hemsworth hoopt hiermee andere mensen aan te sporen, of op z'n minst te kunnen helpen, op het vlak van fitness en krachttraining: ''Jarenlang had ik enorm veel vragen over mijn training voor de diverse Thor-films''.

''Deze keer heb ik me gewoon thuis kunnen voorbereiden en ik ben nog nooit zo sterk en fit geweest. Ik wilde dit dan ook met jullie allemaal delen en laten zien hoe ver ik ben gegaan. De Centr Power app en het programma kan iedereen hierin bijstaan''.

Bekijk hieronder het volledige bericht van de acteur.



NieuwsFilm

meest populair