Eerste blik op de schurk van Helen Mirren in 'Shazam! Fury Of The Gods'

Eerste blik op de schurk van Helen Mirren in 'Shazam! Fury Of The Gods'

Het kostuum zit haar als gegoten!

Eerder vandaag onthulde regisseur David F. Sandberg al de eerste foto's van de hoofdcastleden uit Shazam! Fury Of The Gods die momenteel opneemt.

Nu zijn er ook kiekjes opgedoken van Oscarwinnend actrice Helen Mirren (75) in kostuum als de schurk Hespera. Bekijk deze hieronder:

Tweet verwijderd

Hespera schijnt een origineel bedacht personage te zijn, aangezien er niemand met die naam in de comics terug te vinden is. In ieder geval is ze de dochter van Atlas, de Griek die het gewicht van de hemel op zijn rug draagt, en zal Lucy Liu haar zus Kalypso gaan spelen.

Mark Strong
Wie in elk geval niet terugkeert (ondanks de post-credit-scene in het eerste deel) is Mark Strong als Doctor Sivana: "Ik mag het eindelijk zeggen, je gaat mij niet zien. Ik ben blij dat ik plaats mag maken voor Helen en Lucy die een paar fantastische vrouwelijke slechteriken gaan neerzetten".

Wel gaf Strong een mogelijk voorproefje voor de toekomst: "Nou weet je, misschien is zijn ontmoeting met Mister Mind nog niet afgemaakt en komen we later wel terug voor meer, wie weet".

NieuwsFilm

meest populair