Inwoners Londense wijk woest over irritante opnames 'Indiana Jones 5'

Inwoners Londense wijk woest over irritante opnames 'Indiana Jones 5'

De crewleden schijnen erg egoïstisch te werk te gaan...

De cast en crew van Indiana Jones 5 zijn inmiddels neergestreken in Oost-Londen voor opnames en daar is lang niet iedereen even blij mee.

De Britse tabloid The Sun weet te melden dat bewoners van de wijk Hackney zich doodergeren aan het feit dat hun wijk momenteel het decor vormt voor het vijfde avontuur van Harrison Fords beroemde archeoloog.

Een aantal van hen zegt tegen de krant enorm veel last te hebben van het hele gebeuren. Zo zou een straat vier dagen lang compleet zijn afgezet, nemen crewleden honderden parkeerplaatsen in beslag en branden er tot 's avonds laat felle lampen waardoor mensen niet kunnen slapen.

Cashen en weg
Een persoon zou tegen een flinke vergoeding, naar verluid 50.000 pond, toestemming hebben gegeven om in zijn huis te draaien.

"Deze man heeft een mooi zakcentje verdiend, maar hij is nu op vakantie en de rest van ons blijft achter met de lasten. Belachelijk", aldus een anonieme vrouw.

"Nu hoor je overdag mensen ruzie maken over de laatste parkeerplaatsen en auto's die maar blijven rondrijden. We zouden op zijn minst een compensatie moeten krijgen".

NieuwsFilm

meest populair