Zin in complete waanzin? Deze trailer voor 'The Suicide Squad' geeft het je!

Zin in complete waanzin? Deze trailer voor 'The Suicide Squad' geeft het je!

De DCEU-film komt er over ruim een maand aan.

Zou jij graag een soort Guardians of the Galaxy willen zien waarin bloed, schelden en een berg geweld helemaal geen probleem is? Dan moet je gaan uitkijken naar The Suicide Squad, de tiende film in het DC Extended Universe.

Hieronder zie je de nieuwe trailer voor de film van regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy) die van Warner Bros. een indrukwekkende cast mocht verzamelen voor een misschien nog wel indrukwekkendere reeks schurken uit de strips van DC Comics. Want naast bekende gezichten als Margot Robbie als Harley Quinn en Jai Courtney als Captain Boomerang zien we ook heel wat nieuwe maffe figuren.

"Rain" trailer voor The Suicide Squad
Gisteren zwierf de onderstaande trailer al even op YouTube rond als een videoadvertentie en na enkele uren besloot Warner Bros. de trailer ook maar gewoon beschikbaar te stellen. In de beelden zie je onder meer meer over de schurk Starro en er wordt een link gelegd tussen Idris Elba's Bloodsport en Superman.


The Suicide Squad staat gepland voor 5 augustus en verschijnt bijna exact vijf jaar later dan Suicide Squad uit 2016. Hieronder een nieuw affiche.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair