Plagende Alexandra Daddario toont lichaamsrondingen in de zon

Plagende Alexandra Daddario toont lichaamsrondingen in de zon

De Baywatch-babe dit keer in wit.

Actrice Alexandra Daddario ken je hoogstwaarschijnlijk uit de serie True Detective van HBO en de moderne Baywatch-film en als je dol op haar optredens bent, dan kun je haar binnenkort zien in de film Die in a Gunfight naast onder meer Diego Boneta en Travis Fimmel.

Recent verscheen voor die film de trailer en op basis van die beelden kan toch al opgemaakt worden dat de actiefilm geen hit gaat worden aan de wereldwijde bioscoopkassa's. En dat is nou net wat Alexandra nodig heeft om haar carrière als actrice een impuls te geven.

Lekker in wit badpak op Insta
Maar veel zorgen hoeven we ons niet te maken voor de in New York City geboren brunette. Alexandra plaatst regelmatig kiekjes uit haar privéleven op Instagram en nu zien we haar weer in bikini, vermoedelijk ergens in Europa.

"Andrew, we hebben geen water meer. Ik hou ervan om dit als vorm van communicatie te gebruiken," aldus de grappende Alexandra bij een reeks foto's in wit badpak bij ondergaande zon, tijdens de EK-wedstrijd Hongarije - Frankrijk en op een marktje.


Wil je de 34 jarige brunette Alexandra Daddario in badpak zien? Bekijk de foto dan nu op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair