'The Suicide Squad' blijkt Superman bijna vermoord te hebben

'The Suicide Squad' blijkt Superman bijna vermoord te hebben

Bloodsport kan goed mikken en doodde Superman bijna!

In de comics gebeurde het al eens, en nu blijkt het zich ook in de films voltrokken te hebben. In de film The Suicide Squad blijkt een van de schurken, Bloodsport, gespeeld door Idris Elba, erin geslaagd te zijn om Superman bijna te doden.

Hoewel Superman niet in de film zit, blijkt Bloodsport om een belangrijke reden gevangen te zijn gezet. Hij heeft volgens regisseur James Gunn Superman neergeschoten met een kogel van Kryptonite en is er zodoende in geslaagd om de man van staal het ziekenhuis in te krijgen.

Naar de intensive care
Nadat de tweede trailer vrijgegeven werd, onthulde Gunn op Twitter dat Superman op de intensive care beland was.

Met reden, want hij werd door Bloodsport neergeschoten. Hieronder zie je de berichten van Gunn daarover, compleet met delen uit de comics:



The Suicide Squad is vanaf 6 augustus in de bioscoop te zien. In de DC-film zien we hoe Task Force X wordt ingeschakeld om naar een eilandnatie te reizen en daar een gigantische Kaiju te verslaan: Starro. Maar dat moeten ze doen in vijandelijk gebied.

Dat belooft dus wat. Warner Bros. heeft alle vertrouwen in het slagen van het project, want de studio gaf al groen licht voor een spin-off in de vorm van de serie Peacemaker.

NieuwsFilm

meest populair