Gerucht: Er komen dinosaurussen naar het Marvel-universum

Gerucht: Er komen dinosaurussen naar het Marvel-universum

Dat klinkt toch behoorlijk bijzonder?

Het Marvel-universum groeit alleen maar meer en voegt de komende jaren veel films en series toe aan zijn aanbod. Zo erg zelfs dat we de komende jaren elke week weer nieuwe content kunnen verwachten.

Om te voorkomen dat mensen hier moe van maken, kiest Marvel vaak verschillende genres. Elke film en elke serie is weer volledig anders en staat op zichzelf. Zo zal de film Shang-Chi de eerste martial arts-film van Marvel zijn en is Blade een heuse horrorfilm.

Ook dino's?
Nu brengt Giant Freakin Robot het gerucht de wereld in dat Marvel werkt aan een film vol dinosaurussen. Daarbij zou men zich baseren op de comics rond het Savage Land.

Dat is een geheim prehistorisch tropisch landschap dat onder Antarctica verborgen ligt. Het zou Marvels antwoord op de Jurassic World-franchise zijn.

In de Savage Land-comics volgen we vooral Ka-Zar, een man die in de jungle leeft en redelijk sterk doet denken aan Tarzan. Het is niet zeker of Ka-Zar ook naar het MCU komt, maar mocht het gerucht kloppen, zou dat natuurlijk bepaald niet verbazen.

Voorlopig is het natuurlijk enkel een gerucht, maar wel een geinige die misschien nog wel kan passen binnen de steeds grotere en gekkere wereld van Marvel.

NieuwsFilm

meest populair