Margot Robbie laat ongewenste tattoo verwijderen voor 'The Suicide Squad'

Margot Robbie laat ongewenste tattoo verwijderen voor 'The Suicide Squad'

James Gunn legt de situatie uit.

In de film Suicide Squad uit 2016 zagen we zowel de Joker als Harley Quinn debuteren vol tatoeages. Dit jaar zijn de personages van respectievelijk Jared Leto (Dallas Buyers Club) en Margot Robbie (Once Upon a Time Hollywood) opnieuw te zien. Echter zijn hun tatoeages iets aangepast.

In Zack Snyder's Justice League zagen we Leto's Joker al zonder de tattoo "Damaged" op zijn voorhoofd. Die was zomaar verdwenen. Nu zal ook een tattoo van Robbie niet terugkeren in de volgende DC Extended Universe-film The Suicide Squad.

Bekijk de afbeelding
Geen "Rotten" op gezicht Harley Quinn
In Suicide Squad en ook nog in het verleden jaar verschenen Birds of Prey is het personage Harley Quinn van Robbie te zien met een tattoo met de tekst "Rotten" op haar kaaklijn. The Suicide Squad-regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy) gaf in een Instagram Q&A aan waarom deze niet terugkeert.

"Margot vond het niet leuk en ontdekte dat ik het ook niet leuk vond, dus we besloten het gewoon te verwijderen," aldus Gunn die ook aangaf dat het niet wordt verklaard. "Nee, het wordt niet geadresseerd."

The Suicide Squad verschijnt op 5 augustus in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de recente trailer.



NieuwsFilm

meest populair