Tobey Maguire en Olivia Wilde tekenen voor 'Babylon' van Damien Chazelle (La La Land)

Tobey Maguire en Olivia Wilde tekenen voor 'Babylon' van Damien Chazelle (La La Land)

Nog meer grote namen voor een al heel mooie cast!

Regisseur Damien Chazelle wist al eerder hoge ogen te gooien met films als Whiplash en La La Land, dus het is niet zo heel gek dat de nodige filmfanaten uitkijken naar zijn nieuwe project, Babylon. Nu vervoegen weer enkele bekende namen de cast.

Bekende gezichten zoals Brad Pitt en Margot Robbie hadden al voor Babylon getekend. Zij zullen de hoofdrollen spelen in het R-rated drama. Ook de rest van de cast mag er zijn.

Meer grote namen
Al eerder deed het gerucht de ronde dat Tobey Maguire, bekend van de Spider-Man-franchise, in de film te zien zou zijn. Dat is nu bevestigd. Nu heeft ook Olivia Wilde, bekend van films als Her en Richard Jewell, getekend voor een belangrijke rol in Babylon.

Daar blijft het echter niet bij. Ook Max Minghella (Spiral: From the Book of Saw), Samara Weaving (Ready or Not), Lukas Haas (First Man), Rory Scovel (I Feel Pretty), Eric Roberts (The Dark Knight), P.J. Byrne (The Wolf of Wall Street), Damon Gupton (Whiplash), Katherine Waterston (Alien: Covenant), Jovan Adepo (Overlord), Li Jun Li (Quantico) en Red Hot Chili Peppers-bassist Flea (Baby Driver) zullen in de film te zien zijn.

Verhaal
Babylon speelt zich af in het Hollywood van de jaren twintig, tijdens de overgang van de stille naar de gesproken film. De film wordt beschreven als 'The Great Gatsby op steroïden' en zal zowel rond historische als fictieve personages draaien. De opnames gaan volgende week van start.

NieuwsFilm

meest populair