Chris Hemsworth verloor bijna de rol van Thor door deze stommiteit

Chris Hemsworth verloor bijna de rol van Thor door deze stommiteit

Hij deed mee aan Dancing with the Stars.

Acteur Chris Hemsworth blijkt zich bijna een weg uit het Marvel Cinematic Universe gedanst te hebben. De acteur deed mee aan Dancing with the Stars Australia en dat viel niet goed bij Marvel.

Marvel wees Hemsworth in eerste instantie af; hij mocht niet eens een screentest doen. Zijn agent, William Ward, wist Marvel-baas Kevin Feige ervan te overtuigen de acteur toch een test te laten doen. Dat leidde tot zijn casting. Maar bijna ging het alsnog mis.

Rol wegdansen
Dat Hemsworth meedeed aan het vijfde seizoen van Dancing with the Stars Australia maakte dat Marvel Studios er bijna van overtuigd was dat Hemsworth niet 'waardig' genoeg was om de machtige Thor te spelen.

"Chris Hemsworth verloor bijna zijn rol als Thor omdat hij in Dancing With the Stars in Australië zit," aldus Derek Hough die ook meedanste met de films.

"Hij danste de samba en ze castten hem letterlijk - of we wilden hem casten - en volgens mij belden ze hem en vroegen ze: 'Joh, heb je gezien hoe hij de samba danst? Dit kan niet onze Thor zijn'."

En Hemsworth zei zelf: "Kevin Feige zei dat ik daardoor bijna geschrapt werd. Ze zagen mijn auditie en iedereen was er helemaal dol op. Maar toen ze mij googleden zagen ze die dansvideo en dachten ze: Thor, dansend?"

NieuwsFilm

meest populair