Grote vertraging voor 'Indiana Jones 5' door verwonding Harrison Ford?

Grote vertraging voor 'Indiana Jones 5' door verwonding Harrison Ford?

Heeft Indiana Jones 5 te maken met forse vertraging?

Harrison Ford raakte geblesseerd tijdens de opnames van Indiana Jones 5. Hij verwondde zich aan zijn schouder tijdens de oefeningen van een vechtscène.

Disney en Lucasfilm maakten al bekend dat de acteur even van de set moet om te herstellen, en dat regisseur James Mangold en de crew zo goed als mogelijk door gaan met de opnames. Maar nu gaat het gerucht dat de productie enige tijd stil komt te liggen.

Zes weken!?
Grace Randolph claimt dat de complete productie zes weken stil komt te liggen zodat Ford goed kan herstellen. Mocht dat kloppen, dan is het een vrij grote blessure, groter ook dan men in eerste instantie naar buiten bracht.

Zes weken is bovendien veel tijd om in te moeten halen bij een film van dit formaat. Dat zou kunnen betekenen dat de film ook uitgesteld wordt. Tegelijk moet wel gezet worden dat Mission: Impossible - Fallout ook gewoon op het geplande moment uitkwam toen Tom Cruise zijn enkel brak tijdens het uitvoeren van een stunt.



Indiana Jones 5 is vanaf 29 juli 2022 in de bioscoop te zien. Mits de film geen vertraging oploopt. Vanuit Disney en Lucasfilm is niets officieel bekend gemaakt over een eventuele productiestop, voorlopig is het dus een gerucht en gaan we ervan uit dat de film gewoon uitkomt zoals gepland.

NieuwsFilm

meest populair