'James Bond' Pierce Brosnan weet al wie hem moet gaan opvolgen

'James Bond' Pierce Brosnan weet al wie hem moet gaan opvolgen

Hij noemt een paar acteurs die hij geschikt vindt als James Bond.

Acteur Pierce Brosnan denkt dat Idris Elba of Tom Hardy de volgende James Bond moet zijn. De twee staan bovenaan de toplijstjes van bookmakers, dus wie weet gaat dat nog gebeuren ook.

James Bond werd in 1953 bedacht door schrijver Ian Fleming. Een klein decennium later kregen we al de eerste film. De afgelopen jaren kropen zeven acteurs in de huid van Bond, waarbij Brosnan de rol tussen 1995 en 2002 speelde. Nu is het vooral een vraag wie de huidige Bond, Daniel Craig, opvolgt.

Beoogd opvolgers
Brosnan kreeg tijdens een interview met People Magazine de vraag voorgelegd wie voor hem de ideale nieuwe James Bond zou zijn. Hoewel de acteur benadrukte dat hij slechts kijker is en niet betrokken is bij het vinden van een nieuwe Bond, heeft hij wel suggesties.

"Ik denk meteen aan Idris Elba. Idris is zo'n krachtige aanwezigheid en heeft een geweldig intense stem. Hij zou fantastisch zijn," begon Brosnan.

Maar ook Tom Hardy is een goede volgens hem: "Je hebt ook nog Tom Hardy. Tom kan er ook echt wel wat van. Beiden kunnen 't wel denk ik. Ik geloof dat als je kijkt naar de onnavolgbare indruk die Daniel heeft achtergelaten, ze in vele verschillende richtingen zouden kunnen gaan met de franchise. Maar ik weet 't net zo min als jij, wie de volgende Bond zal zijn."

NieuwsFilm

meest populair