Producent John Langley komt om het leven tijdens off-road race

Producent John Langley komt om het leven tijdens off-road race

John Langley kreeg een fatale hartaanval in Mexico.

John Langley, voornamelijk bekend als de bedenker van de televisieshow Cops, is om het leven gekomen tijdens een off-road race in Mexico. Het gaat hier echter niet om een ongeluk maar om een hartaanval.

Langley, eveneens een regisseur en producent, was altijd een grote fan van off-road races en deed dan ook zelf vaak mee aan verschillende toernooien en evenementen. Zijn laatste race, in Baja, Mexico, is hem echter fataal geworden. Hij kreeg een dodelijke hartaanval tijdens de race.

Carriere
Langley heeft een mooie carrière achter de rug. De serie Cops mag dan het hoogtepunt uit zijn carrière zijn, hij werkte ook mee aan films als Leaves of Grass (met Edward Norton) en Brooklyn's Finest (met Don Cheadle).

Langley werd maar liefst vier keer genomineerd voor een Primetime Emmy met zijn serie Cops, maar wist deze nooit te winnen. De serie leverde hem wel een ster op in de Walk of Fame in Hollywood.

Langley werd 78 jaar oud en laat een grote familie achter, namelijk zijn vrouw Maggie Langley, zijn vier kinderen en zeven kleinkinderen.

NieuwsFilm

meest populair