Enorme hond in grappige trailer 'Clifford The Big Red Dog'

Enorme hond in grappige trailer 'Clifford The Big Red Dog'

Clifford The Big Red Dog komt aar het grote witte doek.

Wie had dat verwacht... Clifford The Big Red Dog komt naar het witte doek. De film staat al een tijdje in de wacht door de corona-issues, maar nu komt de release toch echt dichterbij. En ja, de live action-animatiefilm is gebaseerd op het werk van wijlen Norman Bridwell.

De familiefilm van Paramount Pictures heeft uiteraard ook gekeken naar de populaire animatieserie die verscheen van 2000 tot en met 2003. Het verhaal draait vooral rond twee figuren, namelijk Clifford, een klein rood hondje dat heel groot wordt, en de 8 jarige Emily Elizabeth die uiteraard het baasje is van Clifford.

Eerste trailer voor Clifford The Big Red Dog
Regisseur Walt Becker (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) mocht Clifford The Big Red Dog regisseren en Darby Camp (The Christmas Chronicles, Big Little Lies) speelt Emily. Ook zijn er rollen voor John Cleese (Clockwise) en Jack Whitehall (Jungle Cruise). Hieronder zowel de originele als Nederlandstalige trailer.





Vanaf 4 november in de Nederlandse bioscoop
In Clifford The Big Red Dog vindt de middelbare scholier Emily Elizabeth haar draai zowel thuis als op school niet. Maar dan ontdekt ze in een magische dierenredder een kleine rode puppy die voorbestemd is om haar beste vriend te worden.

Als Clifford een gigantische rode hond wordt in haar appartement in New York City en de aandacht trekt van een geneticabedrijf dat dieren wil supersizen, moeten Emily en haar onwetende oom Casey de hebzuchtige krachten bevechten terwijl ze op de vlucht slaan door New York City.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair